Torres

Hej hej!
Tänkte vara lite duktig och uppdatera ännu en gång : ) Just nu sitter jag hemma och gör typ ingenting, ska snart se på Våra Bästa År tänkte jag : ) Ja, jag vet det är rätt töntig..*haha* Men det är ändå rätt spännande : )

Sen är jag inte allt för glad över att det snöar ute...*blä* Tänk om det kunde ta och bli sommar snart : )
Förra året den här tiden hade jag Spanien resan med mamma, moster och Linnea att se framemot! Ååååå så underbart det var! Saknar Spanien och vill vill vill åka igen!! SNART!!!!


La Mata Stranden i Torreveija! : )


En av alla underbara solnedgångar sedd från en av våra balkonger!!

Ja det var det! Nu börjar Days så nu ska jag se på det!


Hoppas det går!

Nu hoppas jag att det går att uppdatera.. : ) Har försökt ett par ggr den senaste tiden men det har alltid blivit något knas så att det inte fungerat! Nu vet jag iof inte riktigt vad jag ska skriva men det brukar lösa sig..*hihi* Jag kan ju alltid ta och berätta lite om vad jag gjort sedan sist! Idag har jag bakat : ) Blev en smaskig morotskaka! Sen har jag med lite hjälp av kusinen klätt om mina köks stolar! Tack för hjälpen : ) Dom blev förövrigt riktigt snygga! Nu känns det verkligen som att jag börjar bli klar med allt, måste iof tyvärr köpa ett nytt soffbord då det jag har nu är lite trasigt och rasar ihop i bland..*haha* Sen skulle jag jätte gärna vilja ha ett barbord och några stolar här inne i vardagsrummet också!

Vad har jag annars gjort dom senaste dagarna då? Jag har sett på film med At! Han är grym på att hitta bra filmer och sen är det jätte mysigt också! 
Förrutom det har  jag uppfostrat Linnea lite också! Nu är hon riktigt duktig, i fredags när jag var med A till gymet hade hon torkat mina golv!!! Jag blir riktigt imponerad!! : ) 

Nu ska jag ge mig med skrivandet, hade tänkt att lägga in en bild men det verkar inte fungera för tillfället så ni får klara er ändå !: )
 
Ha det bra!
 

Nu så!

Nu så, nu är jag helt inflyttad i min nya mysiga lägenhet! Jag är faktiskt helt nöjd med den, efter att ha målat kök och vardagsrum! Lite jobb kvar att göra med tapeter och så i hallen men förövrigt är det riktigt fint : ) I morgon har jag bott här i en vecka och jag törs nog säga att jag trivs, förrutom att jag är lite mörkrädd på nätterna..*hihi*


Dessutom har jag kostat på mig en liten gullig bärbar dator, som jag älskar..*hihi* Det är en sådan här "mini" dator ni vet?!


Nu ska jag ta och köra något vettigt men jag ska se till att lägga in lite bilder från mitt hem så snart som möjligt!


Ta hand om er!


RSS 2.0